ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Από ένα φρεάτιο μέχρι μία βιομηχανική εγκατάσταση!
 

Με τα διαθέσιμα σύγχρονα μέσα, τον άρτιο εξοπλισμό, τα ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα και την χρήση της κάμερας μπορούμε να σας δώσουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημα σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της εβδομάδας που θα μας χρειαστείτε για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα σας.

Παρέχοντας κάλυψη σε όλες τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε τις παρακάτω αποφράξεις

Διαθέτουμε μηχανήματα για τις αποφράξεις του χώρου της τουαλέτας όπου μπορούν να δώσουν λύσεις άμεσα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες και σε περιβάλλον με μικρόβια.

Η απόφραξη του νεροχύτη επιτυγχάνεται με ειδικό αποφρακτικό μηχάνημα για τον καθαρισμό των σωληνώσεων της κουζίνας. Η κουζίνα είναι γνωστό ότι δέχεται μεγάλο όγκο υπολειμμάτων από τροφές και σαπουνιών.

Οι αποφράξεις σωληνώσεων γίνονται με πλέον σύγχρονα αποφρακτικά-πιεστικά μηχανήματα αλλά και με φάρμακα για να εξασφαλιστεί όχι μόνο η καλή λειτουργία τους αλλά και η υγιεινή.

Έλεγχος με σύγχρονη κάμερα και αποθήκευση σε USB.
Εντοπισμός τυφλών φρεατίων.
 

Ειδικοί στις οικιακές αποφράξεις διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία απο το 1992  με υπερσύγχρονο εξοπλισμό πιεστικών και ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων.

Για ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ καλέστε μας τώρα στο 6942887590 με προνομιακές τιμές και αμεσότητα όλο το 24ωρο.

Άμεση 24ωρη Εξυπηρέτηση

Προσιτές τιμές

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

Δωρεάν Εκτίμηση στο χώρο σας