ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για την διατήρηση της υγιεινής των κονόχρηστων χώρων, των διαμερισμάτων και των βιομηχανικών χώρων είναι απαραίτητη η απόφραξη των σωληνώσεων. Για αυτό τον λόγο σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές:

Ενα από τα πιο συχνά προβλήματα που συναντάμε στην κουζίνα είναι τα προβλήματα φραγής στις σωληνώσεις διότι συσσωρεύονται τροφές, λίπη ή ακόμα και το βούλωμα του νεροχύτη. Για να αποφευχθεί αυτό το συνήθες πρόβλημα θα πρέπει να μην επιτρέπουμε την εισχώρηση τροφών στις σωληνώσεις και παράλληλα να φροντίζουμε για την διατήρηση της καθαριότητας του εσωτερικού των σωληνώσεων μας.

Στον χώρο της τουαλέτας συνήθως συναντάμε φραγές στον νιπτήρα, στο σιφώνι, και στην λεκάνη της τουαλέτας. Ο συνήθης λόγος είναι η φραγή που δημιουργείται από τρίχες, αντικείμενα και υπολείμματα σαπουνιού στις σωληνώσεις. Η φραγή αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα οπως υπερχείλιση των σωληνώσεων, βούλωμα των σωληνώσεων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λιμνάζοντα νερά στις σωληνώσεις.

Ενα σημαντικό πρόβλημα στις σωληνώσεις αποχέτευσης είναι  οι ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται και εισχωρούν μέσα σε αυτές. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να απομακρυνθούν τα λύματα και να φράζουν τις σωληνώσεις και να δημιουργούνται πλημμύρες και σπάσιμο των σωληνώσεων.

Σε ποιους να απευθυνθούμε

Όταν το πρόβλημα της φραγής δεν είναι τοπικό και απλό συνιστάται η επιλογή ενός έμπειρου και οργανωμένου συνεργείου που διαθέτει ειδικά μηχανήματα για την καλύτερη λύση και επιπλέον για την αποφυγή περιττών εξόδων αλλά και ζημιών.

Άμεση 24ωρη Εξυπηρέτηση

Προσιτές τιμές

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

Δωρεάν Εκτίμηση στο χώρο σας